Ridweekend utanför Alicante

Pris: 5 500 kronor för tre nätter. Transport från och till flygplatsen, logi, mat, ridning och utflykter ingår. Flygbiljetter tillkommer.
 

Varför inte unna dig en ridweekend tillsammans med dina vänner eller din familj?

Ni flyger till Alicante

Ni blir hämtade på flygplatsen i Alicante och körda till                 El Rancho i Los Montesinos utanför Torrevieja.

Programförslag

Dag 1: Efter tapaslunch i Santa Pola besöker vi keramikfabriken i Las Marinas. På kvällen kommer vi fram till ranchen, hälsar på hästarna och äter en god middag. 
Dag 2: När du sovit ut i de mysiga rummen med tillhörande veranda och ätit en god frukost beger vi oss ut på långritt runt saltsjöarna. Efter lunchen kan du slappa vid poolen eller följa med på utflykt i omgivningarna, exempel shopping, marknader eller handelsträdgård. 
Dag 3: Ridning mellan odlingarna och genom små byar på den spanska landsbygden. Valfri utflykt på eftermiddagen. Flamencoshow rekommenderas på kvällen. 
Dag 4: Frukost och hemfärd. 

Fler aktiviteter

På ranchen finns restaurang och bar som är öppen 9:00 - 22:00. Det finns också en stor pool som du när du vill kan ta dig ett dopp i. Vill du ta ett parti boule så finns det tillgång till fina banor. Du behöver alltså inte vara hästintresserad för att trivas på ranchen. 
Gruppen bestämmer om ni under dag 2 och/eller 3 vill bli skjutsade till playan, till shoppingcenter, bodega, vattenland, trädgårdsodling eller annan aktivitet under eftermiddagen. Denna skjuts ingår i priset.