Mordechays bok om sin mamma

Min vän Mordechay Giloh har ägnat många år till att skriva boken om sin mammas berättelse. Mordechays mamma överlevde förintelsen och kom till Doverstrops flyktingläger 1945. En annan av mina vänner, Stefan Gustavsson, har tagit fotot på bokens omslag. För mig är det stort att mitt namn finns med i hans tackord i boken. Ännu större känns det att min älskade mamma också tackas i boken. Stora delar av boken är nämligen skriven i mammas sommarstuga. Nu är det tyvärr så att mamma aldrig i livet fick läsa tackordet i boken. 
En liten detalj är att jag inte kan läsa boken eftersom den är skriven på hebreiska. Jag ser verkligen fram mot översättningen på svenska som nog kommer inom kort. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-