Grattis till Emerich och Hedi!

Emerich Roth och Hédi Fried har fått Sokratespriset! 

Sokratespriset är Studieförbundet Vuxenskolans folkbildarpris på  50 000 kronor. Emerich och Hédi är verkligen värda detta. De har lärt mig och tusentals andra väldigt mycket om bl a ondska och nazism. Jag har vid flera tillfällen haft förmånen till personliga samtal med båda. Bilden på Hédi och mig är tagen 2015 i samband med att jag fick Michael A. Frieds stiftelses lärarpris. 

GRATTIS EMERICH OCH HÉDI!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-