En svensk globetrotter 2019

Den här killen är verkligen en globetrotter. Jag tror att han är på resande fot fler dagar på året än han är hemma i Virsbo, och han far verkligen kors och tvärs till världens alla hörn. För några år sedan var han med på min Bosnienresa. (Och innan jag var född var han vän till min far.) 

Hans fb-sida har alltid en vacker naturbild som byts ut varje månad. Fotot är förstås taget där han för tillfället befinner sig på jorden. Varje år i december utlyser han en tävling för sina fb-följare och vi får rösta på "årets bild". Han drar sedan en vinnare och i år var det jag som blev riktigt glad när hans fina almanacka med tolv natursköna foton från olika länder låg i min brevlåda! Tack Owe Nordin för all inspiration. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-