Idag snackade jag lite i Norrköping. 

Jag åker inte ofta till Norrköping. Det kan vara lite provocerande att säga att jag oftare åker utomlands än jag åker till Norrköping, men det är sant. Idag var jag där i alla fall. Nasrin och jag var talare i Hörsalsparken i Norrköping när "Ett Norrköping för alla" hade manifestation. Det fanns inte en enda rasist i publiken. Jag vet, för jag frågade. Kanske har de klokat på sig? Kanske finns det inga kvar? Då fortsätter vi med förebyggande arbete. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-