Livslångt lärande

Ja, jag börjar bli äldre, men jag tror alldrig att jag kommer tappa lusten att lära mig mer. Jag gick gladeligen upp klockan fyra i morse för att tillbringa dagen i Stockholm och lyssna på föreläsare hela dagen. Kunniga Henrik Bachner är alltid intressant att lyssna på när han berättar om den nutida antisemitismen. Stéphane Bruchfeld pratade bl a om skrämmande förintelseförnekelse. På bilden syns en person från Juridikfronten som är en religiös och partiobunden förening som arbetar med att driva processer mot högerextrema personer som främst ägnar sig åt brottsligt näthat. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-