Gästbloggare: Maarit Raninen

Jag har varit med på en av Annas tidigare Polenresor. Det var en intressant och lärorik resa och den polska guiden var väldigt kunnig. Jag hade läst och hört en del om Förintelsen innan men när jag stod på de här platserna i verkligheten kändes det speciellt. Det var en tung resa med mycket känslor. Det var också välordnat med mat och boende. Fler borde göra den här resan tycker jag. Hälsningar Maarit Raninen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-