Spansk inspirationskväll

I går kväll hade jag en spansk inspirationskväll i min trädgård hemma i Finspång. Det bjöds på klassisk spansk meny: gazpacho, paella, flan och sangria. Ur högtalarna kom klassisk spansk musik. Jag arrangerar gärna flera sådana träffar under juli månad om någon är intresserad av att äta spanskt och få veta mer om mina resor till Spanien. Kontakta mig gärna på telefon 0738206104 eller mail hellerstedt_anna@hotmail.com

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-