Vill du ha en bok?

Jag skriver lättlästa böcker med viktiga teman för att jag vill ge chansen till fler, och framför allt ungdomar, som annars inte läser så många böcker att komma igång med läsande. 

Det har nyligen varit skolavslutning. När jag själv gick i skolan var det vanligt att bokstipendier delades ut till flitiga elever på avslutningarna. Det görs tyvärr inte så ofta längre och därför bestämde jag att de som ville skulle få ett exemplar av min senaste bok. Några ville det men jag har ett par böcker kvar som jag gärna ger bort. Om du under morgondagen (27 juni 2018) skriver en positiv hälsning i den här sidans gästbok, skriver en trevlig kommentar till något av mina blogginlägg här på sidan, samt går in och gillar min facebooksida www.facebook.com/annasbokaresa och gillar några bilder där som du tycker om, och sedan mailar ditt namn och adress till mig på hellerstedt_anna@hotmail.com så skickar jag ett ex av boken till dig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-