Besök hos William Shakespeare

Här står jag omgiven av några i mitt ressällskap och skådespelarna på gården vid William Shakespeares födelsehem i Startford Upon Avon i England. Vartannat år besöker jag södra England och nu är jag nyhemkommen från årets besök. Jag älskar Shakespeares pjäser och det är lika häftigt varje gång jag besöker hans välbevarade hem där han växte upp på 1500-talet. Resan innefattar också ett besök i Oxford där det går att få en liten fläkt av andra stora författare och romanfigurer. Känslan av att Harry Potter eller Alice i Underlandet när som helst dyker upp i parken vid Christ Church är rätt stark. Och vilken av lyktstolparna är det som leder till Narnia? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-