En liten föreläsning om Libanon.

Idag har jag haft berättarkväll om Libanon. Tillhörande libanesiska snacks ingick (bl a morotsstavar med salt och spiskummin, samosapiroger med olika fyllningar, dadlar, fikon, lime och andra frukter). Drycken heter Sekanjabin och är gjord av sockerlag med gurka, mynta och vinäger. Det smakar väldigt uppfriskande. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-