Migration, integration och rasism

Jag vill alltid lära mig mer om världen och det gör jag genom att resa och läsa. Under hösten läste jag en 7,5 hp-kurs på Linköpings universitet som heter Migration, integration och rasism. Min uppsats handlar om återvändandet för de flyktingar som flytt krig, kommit till Sverige, och sedan bestämmer sig för att flytta tillbaka när kriget är över. Den heter NÄR KRIGET ÄR ÖVER - GÅR DET ATT ÅTERVÄNDA DÅ? Jag mailar gärna över den till den som är intresserad. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-