Statist i filmen om Moa Martinsson.

Som ung läste jag hennes självbiografiska böcker: Mor gifter sig, Kyrkbröllop och Kungens rosor. Jag älskade dem. Jag fick lära känna en fantastisk kvinna (som dog året innan jag föddes). Hon lärde mig en bit kvinnohistoria som jag burit med mig genom livet.  Nu ska hennes liv bli film och kanske kommer jag och min make skymta förbi i bild. Idag var vi nämligen med som statister vid inspelningarna i Norrköping. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-