Besök i Anne Franks hus i Amsterdam.

Jag har befunnit mig på resande fot med bl a de här ungdomarna under några dagar. Om DU är intresserad av att göra en resa till Amsterdam med besök på Judiska museet, Portugisiska synagogan, Förintelsemuseet, SS:s f d högkvarter och Anne Franks hus så kontakta mig! Vi flyger från Linköping på fredagkvällen och kommer tillbaka på söndagkvällen. Jag följer med under hela resan och ordnar med boende och samtliga måltider. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-