Mons Kallentofts böcker blir flim.

Jag gillar Mons Kallentofts deckare väldigt mycket och jag har läst de flesta. Huvudpersonen Karin Fors är kanske inte den jag skulle bli bästa kompis med men jag fascineras av Mons´ socialrealistiska sätt att porträttera birollerna och statisterna i romanerna. Det var just som statister i de kommande inspelningarna av hans böcker som min man, min hund och jag idag när vi besökte Linköping anmälde vårt intresse till. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-