Snart bär det av till Libanon.

Nu bär det snart av till Libanon där jag bl a ska besöka flyktinglägren Shatila och Burj el Barajneh. Väskan är fullpackad med tandborstar och tandkräm, nya trosor och kalsonger, vindjackor till barn och vuxna, mensskydd och andra hygienartiklar som jag ska lämna i lägren. I Beirut kommer jag att handla mer saker som behövs i lägren. Stort tack till alla mina godhjärtade vänner som har bidragit!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-