Boktips: MITT LIV OCH DITT av Majgull Axelsson

Majgull Axelsson har gjort det igen! Nu har jag läst DITT LIV OCH MITT och jag dör en smula och börjar leva lite till, på en och samma gång. Den handlar om Märits väldigt speciella relationer till sina syskon. Storebror Lars som kunde ha blivit en erkänd konstnär men fick utplånas på "sinnesslöanstalten" Vipeholm. Tvillingen Jonas som låter henne utsättas för killgängets övergrepp. Och systern som skulle ha blivit Jonas och Märits trilling men som bara finns i Märits huvud ... 

Har du missat Majgulls tidigare böcker (ROSARIO ÄR DÖD om barnprostitution eller JAG HETER INTE MIRIAM om kvinnan som överlevde Förintelsen men tvingades leva resten av sitt liv med en lögn) så har du många fängslande lästimmar framför dig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-