Besök i Spanien: Ridtur på spanska landsbygden. 

Idag har stoet Rosy och jag varit ute på en härlig ridtur på spanska landsbygden. Både Rosy och jag gillar att galoppera på de små vägarna mellan citronodlingarna. Solen sken och vi var båda ganska svettiga när vi kom tillbaka till ranchen. Rosy fick en svalkande dusch under vattenslangen och jag tog mig en simtur i poolen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mordechay Giloh » Resa i Vita bussarnas spår:  ”Anna var fantastisk som vanligt! Och Janne Bark likaså. Tusen tack! ”

  • Det ar pa tiden att ni lagger om och for » Finspång mot rasism:  ”Det ar pa tiden att ni lagger om och forstar vad som haller pa att handa med Sve..”

  • Owe Nordin » En svensk globetrotter 2019:  ”Tack Anna! Att höra att jag kunnat inspirera någon som dig är en perfekt avslutn..”

  • Finspångs NyföretagarCentrum » Mässdagar i Finspång:  ”Stort tack Anna, för att vi fick hjälpa till :) Lycka till! ”

  • Anna » Böcker om Bosnien.:  ”Tack för fina ord om mina böcker”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-